Cristaline phakice

Ai ambiții sportive și țintești sus? Ești activ și ai zile pline? Atunci poate că viața cu ochelari sau cu lentile de contact reprezintă o neplăcere zilnică.

Mai ales în cazul viciilor grave de vedere, mulți oameni se simt foarte frustrați de dependența de ochelari sau lentile de contact.

Implantarea cristalinelor phakice se realizează printr-o intervenție minoră și sunt introduse în interiorul ochiului fără îndepărtarea cristalinului natural. Au caracteristici care se adreseaza viciilor tale de refracție. Modelul și dioptria exactă vor fi stabilite în urma investigațiilor preoperatorii. Este bine de știut că acestea vor rămâne permanent în ochi.

Aceste cristalinele artificiale se plasează între iris (partea colorată a ochiului) și cornee. Din acea poziție ele corectează vederea și îți oferă o vedere clară, deseori mai bună decât cu ochelari sau lentile de contact.

Programează-te
acum!

Cristalinele artificiale phakice –
alternativa pentru viciul tău de refracție

Dr. Mrini operează cu aceste cristaline de mai bine de cinci ani, în clinica Dr. Mrini Eye Hospital.

Cristalinele artificiale phakice nu se simt deloc și sunt invizibile pentru partenerului de discuție.

Acest tip de corecție a viciilor de refracție se adresează pacienților tineri care nu pot opta pentru intervenția cu laserul excimer, din cauza corneei care este prea subțire sau a dioptriilor prea mari. In plus, în cazul cristalinelor phakice, toate celelalte opțiuni terapuetice rămân deschise: pot fi îndepărtate din ochi la cerere sau pot fi înlocuite cu cristaline de cameră posterioară.

Cristalinele artificiale îți fac viața un pic mai ușoară iar Dr. Mrini și echipa sa îți sunt alături.

Avantajele cristalinelor phakice la prima vedere:

  • Se pot folosi în cazul viciilor importante de refracție
  • Materialul lentilelor este bio-compatibil, ușor acceptat de organism
  • Fără senzație de corp străin
  • Se menține strucura naturală a ochiului
  • La nevoie poate fi îndepărtat cu ușurință

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci hai să stabilim chiar astăzi o întâlnire pentru discuții de consiliere. Ne bucurăm de cunoștință!