Reducerea dioptriilor
cu ajutorul laserului

Ți-ai imaginat cum ar fi să nu mai depinzi de ochelari sau lentile de contact și să poți vedea clar, pur și simplu?

Această dorință ți-ar putea fi îndeplinită de către Dr. Mrini și echipa sa cu ajutorul chirurgiei refractive moderne. De peste patru decenii, intervenția cu laser pentru reducerea dioptriilor ajută mii de oameni să vadă fără ochelari.

Miopia, hipermetropia sau astigmatismul pot fi corectate definitiv cu ajutorul intervențiilor laser. Impuslurile laserului modern Excimer îi permit Dr. Mrini să îndepărteze un strat al corneei, calculat minuțios în prealabil. În urma intervenției, vă veți bucura de o vedere clară și precisă fără ochelari sau lentile de contact.

Programează-te
acum!

Soluții personalizate pentru fiecare ochi:
Femto-LASIK și TransPRK

Atât informarea detaliată, cât si diagnosticarea exactă sunt necesare pentru a obține un rezultat optim al operației. În funcție de caracteristicile ochilor tăi, stabilim în cadrul unei consultații preoperatorii care ar fi procedura laser cea mai potrivită pentru tine. Sunt esențiale detalii legate de ochi și ale cornee.

Pentru toate procedurile laser există următoarele condiții:

  • să ai peste 18 ani
  • dioptriile să fie stabile de cel puțin doi ani
  • să nu fii însărcinată și să nu alăptezi
  • să nu suferi de o boală sistemică
  • să nu suferi de o boală oftalmologică

Femto-LASIK

Femto-LASIK este o procedură deosebit de blândă și noninvazivă, pentru toate tipurile de vicii de refracție.

Folosind această metodă, se formează un flap corneean care se pliază lateral, similar cu coperta unei cărți, în așa fel încât laserul să poată remodela stratul de cornee aflat dedesubt.

Femto-LASIK este un procedeu nedureros, cu un timp de vindecare foarte rapid.

TransPRK

Există situații în care anatomia ochiului, condițiile medicale asociate sau stilul tău de viață fac nepotrivită tehnica Femto-LASIK.

TransPRK este o alternativă mult mai potrivită pentru pacienții care au o cornee subțire, cicatrizată sau care practică sporturi de contact. În acest caz, trebuie să ai în vedere că durata de așteptare până la instalarea vederii optime este mai mare decât în cazul Femto-LASIK.

Indiferent de metoda pentru care optezi – Femto-LASIK sau TransPRK – la finalul procesului de vindecare rezultatul va fi mereu același: o vedere clară, fără ochelari sau lentile de contact!

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci hai să stabilim chiar astăzi o întâlnire pentru discuții de consiliere. Ne bucurăm de cunoștință!