Înlocuirea cristalinului
în scop refractiv

Înlocuirea cristalinului în scop refractiv – sau cum să te bucuri de vedere fără probleme după apariția prezbiopiei

Când, în jurul vârstei de 45 ani, se face simțită prezbiopia, mulți oameni se întreabă cum și-ar putea îmbunătăți vederea. Tuturor celor care își imaginează și a doua jumătate a vieții fără ochelari sau lentile de contact le recomandăm operația de înlocuire a cristalinului în scop refractiv.

Această intervenție, care se efectuează în regim ambulator, în cadrul căreia cristalinul natural este înlocuit cu un cristalin artificial personalizat, s-a dovedit pe parcursul a mulți ani a fi eficientă și foarte ușoară. Datorită paletei largi de cristaline artificiale existente, putem găsi modelul potrivit în funcție de caracteristicile anatomice și de nevoile personale.

Programează-te
acum!

Înlocuirea cristalinului
în scop refractiv

Prin înlocuirea cristalinului natural putem corecta pe termen lung atât miopia, hipertropia cât și prezbiopia și astigmatismul. În plus, această operație are un efect secundar benefic: după înlocuirea cristalinului nu te mai poți îmbolnăvi de cataractă. Înlocuirea cristalinului în scop refractiv se recomandă pacienților care consideră că ochelarii sau lentilele de contact reprezintă un disconfort și doresc să-și practice meseria sau hobby-urile fără ochelari chiar și după 50 de ani.

Bineînțeles că înaintea fiecărei intervenții va avea loc un control oftalmologic și ți se vor da toate explicațiile necesare. Dacă ochii tăi sunt potriviți pentru această operație, implantarea cristalinului artificial personalizat îți va oferi o viață mai ușoară, fără dificultăți de vedere.

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci hai să stabilim chiar astăzi o întâlnire pentru discuții de consiliere. Ne bucurăm de cunoștință!